Dr Nikolić – Privatna klinika u Nišu

Poliklinika Dr Nikolić nastala je 2001. godine u Nišu kao specijalistička internistička ordinacija. Osnivač poliklinike je dr Predrag Nikolić specijalista interne medicine – kardiolog. Veliko iskustvo, znanje i posvećenost radu dr Predrag Nikolić je preneo i na svoj tim koga danas čine preko 30 lekara specijalista iz različitih oblasti medicine.

Tim lekara među kojima su i profesori Medicinkog fakulteta u Nišu kao i klinički i vojni lekari obavljaju preglede iz oblasti Kardiologije; Gastroenterologija; Pulmologije; Radiologije; Endokrinologija; Vaskularna hirurgija; Hirurgija debelog creva; Psihijatrije; Neurologije; Reumatologije; Pedijatrije; Urologije; Kućnog lečenja i medicinske nege.

U sklopu Poliklinike otvoren je i Nutritivni Centar koji radi po franšizi hrono ishrane dr Ane Gifing. Hrono ishrana je danas najbolji dijeteski režim koji daje odlične rezultate.

Doktor Predrag Nikolić sa svojim timom lekara stara se da svaki korak, od same dijagnostike preko lečenja bude što efikasniji i ugodniji za njihove pacijente. Sa vizijom porodične poliklinike koja brine o zdravlju tri različite generacije poliklinika Dr Nikolić danas je jedna od najprestižnijih privatnih medicinskih ustanova u Nišu i regiji.