Icon

Kardiohirurgija

Kardiohirurgija predstavlja važnu medicinsku granu koja se bavi dijagnostikom, lečenjem, hirurškim intervencijama i praćenjem bolesnika sa kardiovaskularnim oboljenjima.

 Kardiohirurzi su stručnjaci koji se bave operacijama srca, kao što su bajpasi koronarnih arterija, zamena srčanih zalistaka i rešavanje drugih srčanih problema. Ovi hirurški zahvati mogu biti životno važni za pacijente sa srčanim oboljenjima. Kardiolozi i kardiohirurzi igraju ključnu ulogu u pružanju celokupne kardiološke nege pacijentima koji zahtevaju intervenciju.

Kako bi se pružila najbolja moguća briga, spovodimo niz testova i pregleda. To uključuje EKG, ehokardiografski pregled, testove fizičkog opterećenja, stres-eho testove i holter srca. Ovim metodama dobijamo precizne procene stanje srca i donosimo odluke o potrebi za hirurškim intervencijama.

Pored toga, vršimo i funkcionalnu i morfološku procenu srčanih struktura, pratimo pacijente tokom i nakon intervencija, procenjujemo kardiovaskularni status i rizik za nesrčane operacije, kao i procenu radne sposobnosti nakon operacija.

Kardiohirurgija ima ključnu ulogu u postizanju optimalnog zdravlja kod pacijenata sa kardiovaskularnim bolestima. Kroz sveobuhvatnu dijagnostiku, precizno lečenje i post-intervencijsko praćenje, postižemo najbolje rezultate za naše pacijente.

Važno je da se kardiovaskularni problemi tretiraju na vreme kako bi se sprečile ozbiljne posledice. Redovni pregledi kod kardiologa su ključni za otkrivanje i praćenje srčanih problema. 

Ukoliko se suočavate sa kardiovaskularnim poteškoćama, zakažite pregled kod naših kardiologa jer to može biti prvi korak ka povratku ka zdravlju. Ne zaboravite da briga o svom srcu znači brigu o celokupnom zdravlju.

Cene usluga

Kardioloski pregled cena

– 4000

Kardiološki pregled sa monitoringom EKG

– 4000

Ultrazvuk srca cena

– 3500

Eho stres cena

– 7500

Holter ekg 24h cena

– 3500

Holter ekg 48h cena

– 5500

Telemetrijski EKG cena

– 3000

Test opterecenja cena

– 3800

Pogledajte sve cene kardioloških usluga OVDE

Stručni tim

Spec. dr med. Predrag Nikolić

internista kardiolog

Prim. dr spec. med. Jozef Glasnović

internista kardiolog

Spec. dr med. Nemanja Nikolić

internista kardiolog

Spec. dr med. Marija Marinković

internista kardiolog - pulmolog